Assalamualaikum

Terima kasih kerana sudi berkongsi bersama-sama di blog ini dan saling bertukar pandangan. Jika anda melakukan apa yang selalu dilakukan, anda akan mendapat apa yang selalu anda dapat.

Setiap perjalanan yang jauh bermula dengan langkah pertama. Tiada apa-apa yang terjadi tanpa langkah pertama.

20 Disember 2011

Cuti sekolah

Hari ini dah 20 dec... bermakna tahun 2011 hanya tinggal lagi 11 hari... Sesi persekolahan 2012 lebih kurang 2 minggu lagi.... dalam masa terdekat ini , banyaklah agenda yang perlu dilakukan... Nasib baik exam telah selesai..kalau tidak nak buat perkara2 yang lain pun rasanya tergendala...

Memandangkan gajipun dah kuarnye sekali dengan bonus 1/2 bulan gaji... kelengkapan sekolah mesti diselesaikan.   Barang2 kelengkapan anak2 dah dibeli kecuali hanya baju sekolah afiq dan azib sahaja... Sekarang ni bolehlah membeli baju sekolah Afiq..dah dapat surat untuk tawaran ke sekolah premier... Bila bagi tau je yg SBP yg dia minta tak dapat..nampak selamba je muka dan reaksi Afiq ni..bagi je surat tawaran ke SMK Tg Mahmud tu pun , biasa je... .. MRSM mintak jugak tapi persaingan sengit sangat..tambahan pulak minta MRSM Ulul Albad... kalau ada rezeki dapat... nak mengharap pun tak nampak jalannye..

Lepas exam ni rasanye relaks je.. agak2nye kepala dah tak stress kut..yg harunya nanti bila time kuar result... rasa takut pulak nak fifir..

Tiada ulasan: