Assalamualaikum

Terima kasih kerana sudi berkongsi bersama-sama di blog ini dan saling bertukar pandangan. Jika anda melakukan apa yang selalu dilakukan, anda akan mendapat apa yang selalu anda dapat.

Setiap perjalanan yang jauh bermula dengan langkah pertama. Tiada apa-apa yang terjadi tanpa langkah pertama.

17 Jun 2015

Bercuti ke Cameron Highland

Dah lama tak bercuti di  cameron ummi....Kakak teringin nak ke sana....aduhai...anak2 ni...ummi dengan  abah baru nak rehat balik  lawatan dr Phuket......Mana aci umi dengan abah yang je yang pergi bercuti...
Adik nak pergi Gambang...tak nak ke Cameron ...si abang pulak tak kisah...

Seharian hari jumaat tu dok cari hotel...nak ke mana...cameron ke gambang...last2 try jgk  booking satu apartment di cameron, Tanah Rata.

Akhirnya pg Ahad tu.. 7 Jun..ke Cameron jugak...si adik memuncungkan  diri...hampa nak ke Gambang tak dapat...

Memandangkan kita pergi musim cuti sekolah..jem jugak di Cameron...














1 ulasan:

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)