Assalamualaikum

Terima kasih kerana sudi berkongsi bersama-sama di blog ini dan saling bertukar pandangan. Jika anda melakukan apa yang selalu dilakukan, anda akan mendapat apa yang selalu anda dapat.

Setiap perjalanan yang jauh bermula dengan langkah pertama. Tiada apa-apa yang terjadi tanpa langkah pertama.

30 September 2009

sambutan aidil fitri di sekolah

tahun ni kali pertama sambutan diadakan secara besar-besaran...  macam nak buat kenduri kahwin lak...
untuk murid buat hari isnin... dan untuk gurunya pula hari selasa... 2 hari berturut2 kena pakai baju raya...


ni biskut yang dibawa oleh murid2... dikumpulkan kat dewan... banyak jugak ya..

wah.... cikgunya pun sama melaramnya.... possing maut ke...
ni acara berkaroke lah bersama dengan ustaz faiza dan cikgu napisah... wah.. cayalah   ... cikgu2 pun ada bakat terpendam.
emm... sedapnya makan.....sempena dengan sambutan ni.. diadakan pemilihan pelajar yang paling kemas dan cantik berpakaian... nampaknya yang perempuan disandang oleh muird tahun 1... memang cantiknya... yang lelakinya pulak di sandang oleh my son, azib... tapi tak sempat nak ambik gambar azib... malu lah pulak dia... merajuk lak... yang pastinya bila dapat duit raya ambik je letak dalam poket... pastu... emmm merajuk je... tak nak layan dia nanti jadi makin teruk.. bimbang menangis lak... biarkan je..ni le gambarnye... kalau tak nak digandingkan dengan azib... eeii pemalunya anak cikgu suhaimi ni...sambutan guru2 yang diadakan pada hari selasa tu sempena pertukaran pembantu pra sekolah yang telah bertukar sekolah mengikut suaminya... tak sempat lah nak snaps gambarnya... semalam dia datang berdua dengan suaminya... nak bertukar ke Putrajaya.

menunya nasi minyak, nasi dagang, sate, nasi impit, cendol, ketupat dan rendang, tapai, kek , biskut...
wah banyak lah makanan.... ni jamuan yang paling meriah ni ... gambar lain tak sempat nak snaps... lyan je mane2 aje yang ada..


ni gambar guru2 dan staff kat sekolah... rasanya ada lagi yang tertinggal kut..


ni dewan yang dihias dengan sederhana... tapi cantik jugak


Tiada ulasan: